Tréningové skupiny mládeže 2024/2025

31.08.2024 13:05

FBC Slovan Rimavská Sobota vedie celoročne tréningy dievčat aj chlapcov. Zvyčajne na začiatku školského roka čelíme otázkam nových rodičov hľadajúcich zmysluplné trávanie voľného času pre ich deti. Preto sme zhrnuli odpovede na najčastejšie otázky na jednom mieste:

Môže moje dieťa prísť na tréning a kedy?

Tréningový plán na najbližšie obdobie je vždy na našom webe. V súčasnosti vedieme dve tréningové skupiny:

Tréningovú skupinu prípravky navštevujú ju prevažne deti narodené v rokoch 2013 - 2016, chlapci aj dievčatá, zvyčajne úplní začiatočníci. Na tréning si stačí priniesť športové oblečenie (krátke tričko, trenírky, v prípade chladného počiasia mikinu alebo termoprádlo), halovú obuv, fľašku na vodu. Toľko na začiatok stačí, po niekoľkých tréningoch a potvrdenom záujme dieťaťa si je nutné zakúpiť športové okuliare a odporúča sa kúpiť vlastnú florbalku, pred výberom ktorej je vhodné osloviť trénera.

Pre staršie deti je určená tréningová skupina pre dorastencov a starších žiakov. Tu už sa trénuje seriózne 3-4 krát v týždni, jazdí sa na zápasy a turnaje, s čím je potrebné počítať. Skupina rozhodne nie je určená pre deti, ktoré rodičia potrebujú niekde odložiť. Je určená pre mladých, ktorých šport baví - nevadí, ak sa spočiatku cítia ako florbalové drievka. Chce to len venovať florbalu rok - dva - tri a výsledky sa začnú ukazovať.

Koľko ma to bude stáť?

V súčasnosti je členské nastavené na 18€ mesačne, pričom sa vypláca mesiac vopred prevodom na účet občianskeho združenia FBC Slovan Rimavská Sobota. Nové deti môžu samozrejme odtrénovať pár tréningov na skúšku. V klube máme tradične zľavu pre súrodencov, keď členské platí len najstarší zo súrodencov. 

V tréningovej skupina dorastu a starších žiakov sme však pristúpili od septembra k zmene členského - základné členské ostáva 18€, avšak hráči a hráčky, ktorí v predošlom mesiaci neodpracovali aspoň 60% tréningových hodín zaplatia v nasledujúcom mesiaci 30€. Je to "daň za lenivosť" keďže nikoho nebavia spoluhráči, ktorí trénujú len občas a ich tím kvôli tomu na zápasoch trpí.

Kde sa trénuje?

Od apríla do októbra sa zvyčajne trénuje v Telocvični Osemnástka na Lieskovej ulici v Rimavskej Sobote, kde síce zastal čas a je veľký neporiadok, ale máme skvelé vybavenie na trénovanie a takmer neobmedzený prístup - prispôsobujeme sa len zápasníkom Lokomotívy Rimavská Sobota, ktorí telocvičňu spravujú. 

Do telocvične sa vchádza bráničkou, následne sa celá obchádza (nezabudnite pohladiť tam sa nachádzajúceho psíka Hakyho, ktorý to má rád) a vstupuje sa priamo pred šatne, kde sa je potrebné prezliecť a prezuť. 

Zvyšné mesiace pôsobíme v rôznych školských telocvičniach v meste, kde sa musíme prispôsobiť možnostiam a podmienkam toho ktorého správcu, sme obmedzovaní sviatkami a prázdninami :((

Kontakt na trénera Joža Alušíka

klub@slovanrs.sk

0908 548 510

FB & INSTA FBC Slovan Rimavská Sobota

FBC Slovan Rimavská Sobota vedie celoročne tréningy dievčat aj chlapcov. Keďže zvyčajne na začiatku školského roka čelíme otázkam nových rodičov hľadajúcich zmysluplné trávanie voľného času pre ich deti, zhrnuli sme odpovede na najčastejšie otázky na jednom mieste:
 
Môže moje dieťa prísť na tréning a kedy?
Tréningový plán na najbližšie obdobie je vždy na našom webe. V súčasnosti vedieme dve tréningové skupiny:
Tréningovú skupinu prípravky - navštevujú ju prevažne deti narodené v rokoch 2013 - 2016, chlapci aj dievčatá, zvyčajne úplní začiatočníci. Na tréning si stačí priniesť športové oblečenie (krátke tričko, trenírky, v prípade chladného počiasia mikinu alebo termoprádlo), halovú obuv, fľašku na vodu. Toľko na začiatok stačí, po niekoľkých tréningoch a potvrdenom záujme dieťaťa si je nutné zakúpiť športové okuliare a odporúča sa kúpiť vlastnú florbalku, pred výberom ktorej je vhodné osloviť trénera.
 
Pre staršie deti je určená tréningová skupina pre dorastencov a starších žiakov. Tu už sa trénuje seriózne 3-4 krát v týždni, jazdí sa na zápasy a turnaje, s čím je potrebné počítať. Skupina rozhodne nie je určená pre deti, ktoré rodičia potrebujú niekde odložiť. Je určená pre mladých, ktorých šport baví - nevadí, ak sa spočiatku cítia ako florbalové drievka. Chce to len venovať florbalu čas rok - dva - tri a výsledky sa začnú ukazovať.
 
Koľko ma to bude stáť?
V súčasnosti je členské nastavené na 18€ mesačne, pričom sa vypláca mesiac vopred prevodom na účet občianskeho združenia FBC Slovan Rimavská Sobota. Nové deti môžu samozrejme odtrénovať pár tréningov na skúšku. V klube máme tradične zľavu pre súrodencov, kde vždy členské platí len najstarší zo súrodencov. V tréningovej skupina dorastu a starších žiakov sme však pristúpili od septembra k zmene členského - základné členské ostáva 18€, avšak hráči a hráčky, ktorí v predošlom mesiaci neodpracovali aspoň 60% tréningových hodín zaplatia v nasledujúcom mesiaci 30€. Je to "daň za lenivosť" keďže nikoho nebavia spoluhráči, ktorí trénujú len občas a ich tím kvôli tomu na zápasoch trpí.
 
Kde sa trénuje?
Od apríla do októbra sa zvyčajne trénuje v Telocvični Osemnástka, na Lieskovej ulici v Rimavskej Sobote, kde síce zastal čas a je zvyčajne neporiadok, ale máme skvelé vybavenie na trénovanie a takmer neobmedzený prístup - prispôsobujeme sa tam len zápasníkom Lokomotívy Rimavská Sobota, ktorí telocvičňu spravujú. Do telocvične sa vchádza bráničkou, následne sa celá obchádza (nezabudnite pohladiť tam sa nachádzajúceho psíka Hakyho, ktorý to má rád) a vstupuje sa priamo pred šatne, kde sa je potrebné prezliecť a prezuť. 
Zvyšné mesiace pôsobíme na školských telocvičniach v meste, kde sa musíme prispôsobiť možnostiam a podmienkam toho ktorého správcu, sme obmedzovaní sviatkami a prázdninami. 
 
Kontakt na trénera Joža Alušíka:
 
klub@slovanrs.sk
0908 548 510
FB & INSTA FBC Slovan Rimavská Sobota

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode